viernes, 22 de febrero de 2013

22 FEBRER

Aquesta setmana hem començat el tema de l´art.

Primer vam estar reflexionant sobre la definició d´art. Després de reunir-nos per grups, vam arribar a la conclusió que es una expressió en la que l'autor vol mostrar al món unes idees o pensaments amb una finalitat estètica o comunicativa.

Per altra banda, vam discutir sobre el que es art i no ho es. Al ser un concepte molt subjectiu depén de cada persona el que considere art i no art. El que si que es pot afirmar es que l´art es allò que està fet amb una intenció, no com a casualitat. Encara que se´m planteja un dubte... si per alguna casualitat hi ha alguna cosa en un lloc i a una persona li fa reflexionar, seria art? Encara que en un principi no tinguera una intenció, ja que es un fet fortuit, el final es la reflexió. 

També hem estat acabant els treballs dels museus. El treball consisteix en agafar un museu qualsevol de València i investigar-lo. Ens hem d'informar del museu en general, com les exposicions que te dins o les activitats que es fan, però el mes important es l´analisi que hem de fer sobre ell. El més important es si està adaptat a totes les persones, encara que tinguen discapacitats o tinguen l´edat que siga. Tambe la dipossició de l´exposició, que tinga un fil conductor.

Per a acabar vaig a posar una imatge d´un quadre que s´anomena "El Triunfo del Amor". Crec que falta molt d'estima i amor en la societat que vivim, ja no nomes entre nosaltres els essers humans, sinó també amb els animals. No hem d'oblidar que son altres essers vius. Tenen sentiments com nosaltres. De fet hi ha animals que expressen més sentiments que moltes persones.


No hay comentarios:

Publicar un comentario