viernes, 1 de febrero de 2013

1 FEBRER

Esta setmana hem estat terminant la visita guiada per la València Barroca. Després de tot el treball vaig fugir l'hem exposat. La valoració ha sigut bòna, ja que l'agulla conductora és original, els llocs elegits són interesants i els activitats pensades per als llocs són eren adequades encara que és poden millorar per que els usuaris observen i és queden millor amb els caracteristiques principals del barroc. El que mes hi ha per a millorar són els textos que explicaran. Són densos i llargs, amb moltes dades que potser només maregen, però ens hem adonat a temps.

A propòsit dels visites per València, he encontrat llocs curiosos que no són molt coneguts però que pareixen interessants. Alguns els coneguereu però crec que la major part de la gent de classe no:

-L´Iber Museu dels Soldaditos de Plom: El major museu de soldadets de plom del món. Recrea algunes de les batalles i les escenes més famoses. Esta en la C/ Cavallers núm. 20.

-Museu d'Història de València: Pots descobrir la història de València des de dins, introduint-te en la vida dels seus habitants per a conéixer de primera mà què feien i com vivien. Els xiquets podran disfrutar ficant-se en la “màquina del temps”. Compta amb visites guiades i tallers. Està a la C/ València 42, Mislata.

-Museu Valencià d'Història Natural: Pots veure insectes, mol·luscos i diverses espècies de tot el món que es posen a l'abast de la mà amb visites guiades, tallers i activitats. Està a la C/ Paseo de la Petxina 15.

-Museu de l'Artista Faller: Es poden veure des d'esbossos de falles, ninots primitius (parots) i moderns, figures de cera, maquetes, etc. Es pot veure l'evolució de les falles des de principis del segle XX fins a l'actualitat. Està a la Av Sant Josep Artesà 17.

-Museu de l'Arròs: En el barri del Cabanyal de València es troba un antic molí d'arròs construït a principis del segle XX. En el que s'ubica el Museu de l'Arròs on, després de la rehabilitació de l'edifici el visitant pot observar el procés de tractament de l'arròs tal com s'abordava a principis de segle. Està a la C/ Rosario 1.

No hay comentarios:

Publicar un comentario