viernes, 18 de enero de 2013

18 GENER

Aquesta setmana ha estat repleta d'activitats.

Per començar, dimarts vam tindre la visita a les exposicions de LA NAU. La primera que vam vore fou l´exposició de L´EQUIP REALITAT, els autors eren Jorge Ballester y Juan Cardells. Plantegen una reflexió sobre la societat moderna de meitat del segle XX, abordant temes com el colonialisme, el masclisme, el militarisme i sobretot la situació a Espanya a l´epoca del franquisme i de la transició. Les obres estàn repletes de sentit crític, els titols de dobles sentits i de referencies als fets mes importants del moment. L´estil varia molt d´un quadre a un altre depenent del tema que tracta, com pop art o serie detectivesca, per exemple. Em va agradar molt per la quantitat d'idees que transmetien encara del perill que suposava fer això. Els dobles sentits eren molt enginyosos, el que em va cridar l´atenció sobretot fou el quadre anomenat Romeu i Julieta. Bestial com plasma la realitat d´aquell temps. L´altre que mes em va agradar fou El entierro del Conde de Orgaz, crec que s´anomenava aixina.

L´exposició de despres s´anomenava COVERS i tractava dels anys 50. Estava be però em va agradar més la primera, perquè, en la meua opinio, tenia poques coses.

El dimecres i divendres hem estat treballant en la visita guiada. Finalment vam a fer dues visites: una al barri del Cabanyal, per a ensenyar aquells racons caracteristics i conscienciar de l´importancia cultural que te per a València aquest barri considerat Bien de Interes Cultural (BIC); l´altra es una ruta per la València barroca amb l´objectiu de donar a coneixer eixos monuments que sabem que son bonicos però no sabem res més, a banda de desconeixer un altres llocs de la mateixa època per no tindre tant de renom. Encara queda molt de treball, però jo crec que la setmana següent anirem finiquitant-la.


No hay comentarios:

Publicar un comentario