viernes, 11 de enero de 2013

11 GENER

Tornem a començar!!!!! En aquesta primera setmana hem evaluat l´exposició Disca Jocs que vam fer al colegi i hi ha estat muntada fins al dia de hui.

El treball realitzat ha sigut molt possitiu. Tota la clasificació de jocs, la programació de la visita guiada, el muntatge ha sigut un bon treball, contant amb els materials i temps que hem tingut. L´experiència també ha sigut molt possitiva i enriquidora.

Per altra banda, al posar-la en practica, ha sigut un embolic. Crec que hem aprés moltes i estic segur que la següent eixirà molt millor, tant a nivell de treball com a nivell de posada en pràctica.

De forma paralel·la, a classe hem estat programant un visita cultural per grups, per als xiquets del primer cicle de secundària. Elegirem de totes les propostes la millor, que pot ser un mix de varies propostes depenent de la llunyania i del tema de la visita, per a fer un bon fill conductor de la visita i tindre als xiquets i xiquetes interessats el màxim possible. El proper dimecres les exposarem. Estic deseant escoltar les dels companys a veure que han pensat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario